Recensies


 

Heb jij een pakketje gehad van Brievenbusliefde?

Laat ons weten wat je ervan vond en deel je ervaring met anderen!

 

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen, dus kan je met een gerust hart invullen.


Reactie plaatsen

Reacties

Lesley
2 jaar geleden

Mijn eerst verstuurde brievenbuspakketje van deze site was een succes! Wat een schattig pakketje, een gezellige samenstelling van producten en zo leuk ingepakt. Het aanbod blijft maar groeien en ik word overal even blij van, dus mij ga je hier nog wel vaker vinden ;)

Nicoline van den Broeck
2 jaar geleden

Vandaag voor het eerst zelf zo’n prachtig lief brievenbus pakketje mogen ontvangen 🥰 en het is ècht een heerlijk kadootje , zowel om te geven als te ontvangen! Zeker in deze tijd een aanrader!

Ilona Schiffelers
2 jaar geleden

Al twee keer iets besteld! Beide keren was het met veel liefde en zorg ingepakt. De ontvangers waren ontzettend blij met de verrassingen. En ook niet onbelangrijk is dat het betaalbaar is! Ik word hier blij van 😍!

Marjolein
2 jaar geleden

Ik heb al twee keer bij brievenbusliefde besteld om verschillende redenen. Elke keer een creatief en liefdevol verzorgd pakketje die met heel veel blijdschap werd ontvangen. Super goede en snelle service. Ik weet zeker dat ik vaker ga bestellen.

Andrew
2 jaar geleden

Mijn moeder verrast met een kerstpakketje van Brievenbusliefde en deze werd heel hartelijk ontvangen, het deed haar enorm goed! Weet zeker dat er nog veel nieuwe geweldig leuke pakketten gaan komen

Manon
2 jaar geleden

Brievenbusliefde verzend heel mooie pakketjes. De ontvanger was er erg blij mee en er zat ook nog een grappig detail in het pakje. Leuk om op deze manier iemand te verrassen!

Anneloes
2 jaar geleden

Super leuke pakketjes om cadeau te doen, zijn ook erg leuk verpakt, de ontvangers waren erg verrast!

Jamie
2 jaar geleden

Al meerdere keren mn familie en vrienden blij verrast met deze fantastisch leuke en liefdevolle brievenbuspakketjes. En iedere keer weer TOP service! Absoluut een aanrader. Dus voor iedereen die wat extra liefde op iemands deurmat wilt laten vallen is dit DE site to go!

Yorinn
2 jaar geleden

Wat een ontzettend leuk idee, dit. De ontvanger was zo ontzettend blij met het kerstpakketje. Leuke, persoonlijke touch dankzij het handgeschreven kaartje erbij. Ik ga zeker vaker bestellen!

Jitte Vink
2 jaar geleden

Super tevreden met de service van brievenbusliefde. De levering was snel, de producten zijn leuk verpakt. En de optie om het op te halen wanneer je in de buurt woont is ook echt fijn! Zeker een aanrader aan al mijn vrienden en familie.