Over mij


Hoi! Welkom op de website van mijn nieuwe avontuur: Brievenbusliefde <3

 

Ik ben Priscilla en ben 32 jaar oud. Samen met mijn man, 2 kinderen, hond en kat woon ik in Gouda.

 

Al enige tijd was het aan het kriebelen om iets voor mezelf te starten. Kan ik dat? Zou ik er iets groots van kunnen maken? Hoe is het als je echt helemaal zelf verantwoordelijk bent voor het eindproduct? Het waren vragen die me al een tijd bezig hielden. De grote vraag bleef echter, wat doe ik dan? En toen kwam er ineens Brievenbusliefde. Ik hou van inpakken én nog meer van cadeautjes kopen. Waarom dan niet die twee liefdes combineren en daar een bedrijfje omheen bouwen. Ze zeggen toch altijd dat je moet doen waar je van houdt? Ik kan met het volste recht zeggen dat ik dat doe! Ik hoop dus ook dat jullie veel moois vinden op de website en mochten jullie nog vragen, aanvullingen of opmerkingen hebben hoor ik dat héél graag. 

 

Naast Brievenbusliefde werk ik nog met veel plezier in loondienst als Learning & Development Specialist (mijn andere passie: andere mensen helpen groeien). Ook ben ik zoals we dat in de (amateur)musicalwereld noemen een musicalgekkie en speel ik (bijna) elk jaar in een musical. Zo heb je in een paar alinea's kennis gemaakt met alle liefdes in mijn leven: mijn gezin, brievenbusliefde, mijn werk als L&D specialist én musical. 

 

Ik hoop dat de liefde die ik voor mijn bedrijf heb op jullie doorstraalt en dat jullie genieten van de aankopen die jullie doen op de website. Ik ben in ieder geval heel trots en blij dat je dit stuk over mij leest, dus daarvoor bedankt!

 

Veel liefs,

Priscilla