De vijf leukste cadeautjes om zonder reden cadeau te geven


Wie vindt het niet fijn om iemand een speciaal en bijzonder cadeau te geven? Vooral als mensen het niet persé verwachten, maar misschien wel het allerhardst nodig hebben. Hoe fijn is het dan dat je iemand een glimlach op zijn gezicht kan geven?! Heel even uit het moment getrokken worden en even een momentje van blijdschap te geven. Je denkt alleen voor de ander, maar geloof me, je doet het ook een beetje voor jezelf. Want hoe fijn is het als iemand blij is met iets wat ze van jou krijgen? Voor een cadeautje of een kleinigheidje is nooit een reden of een aanleiding nodig.

 

Maar wat zijn nu de leukste cadeautjes die je zomaar aan iemand cadeau kan doen?

 

1. 100 Geluksmomentjes

Met dit leuke cadeautje geef je mensen niet alleen een blij moment op het punt dat ze het ontvangen, maar ook in de tijd erna! Ze krijgen namelijk een leuk reageerbuisje, waar ze bijvoorbeeld droogbloemen in kunnen doen. Deze kan je dan super leuk ter decoratie in huis gebruiken! Daarnaast kan je de inhoud van het reageerbuisje planten in de grond. Er zit namelijk groeipapier in met 100 bloemzaadjes én in de tijd erna zal je een hele hoop bloemen tevoorschijn zien komen. Tientallen kleine lichtpuntjes die je dus cadeau geeft aan je geliefde, partner, vriend, vriendin, familielid of kennis.

 

Je koopt de 100 geluksmomentjes HIER voor € 6,99.

2. Geef een relaxpakketje

Iemand laten ontspannen is altijd  goed! In een wereld die stressvol kan zijn, waarin er een hele hoop momenten zijn die kunnen prikkelen, is er niks fijner dan even een momentje terug naar jezelf. Gooi een bad vol, steek er een kaarsje erbij aan en neem een lekker chocolaatje. Je geeft eigenlijk gewoon iemand relaxatie cadeau! Een lekkerder pakket kan je bijna niet geven!

 

Je koopt het relaxpakketje HIER voor € 6,49.

3. Doe eens anders! Geef een setje magneten

Magneten stoffig of niet hip? Welnee! Tegenwoordig zijn er zoveel varianten die super hip en leuk zijn voor in het interieur. Een magneet wordt niet zo snel weggegooid. Mensen 'plakken' het snel ergens op en vervolgens kijk je er nog jaren tegenaan! En dat gebeurt dus ook met dit setje hippe magneten. Bovendien herinneren ze je er ook nog eens aan om elke dag te genieten. Een cadeau die je elke dag bewust maakt van hoe mooi de dag is, een prachtig cadeau om je liefde te tonen.

 

Je shopt de set magneten HIER voor €4,49.

4. Er is niks leukers dan blije sokken!

Wat is er leuker dan onder een pak ineens van die gekke sokken vandaan te zien komen? Of een mooie jurk, laarsjes gaan uit en hoppa, gekke sokken. Ik weet zeker dat iedereen dan een glimlach daarvan op zijn gezicht kijkt. Elke keer als je naar je voeten kijkt, kijken die tekkels, donuts of kersjes je vrolijk aan en je bent weer even een momentje weer in het moment en nergens anders. Heerlijk!

 

Je koopt de Happy Socks met teckels, donuts en kersen op onze site voor €11,49.

5. Laat iemand weten dat ze een kanjer zijn!

Het is altijd goed om iemand te laten weten dat ze een kanjer zijn of dat je ze grrrr-andioos zijn! Het geeft ze even een warm gevoel van binnen en het maakt ze blij. Een kleinigheidje waarmee je weer even een opwaardse krul op de mond kan creëren. Go for it! Daarnaast zit er een chocolaatje bij en wie houdt er niet van chocola?

 

Het chocoladepakketje voor de kanjer vindt je HIER en die om te zeggen dat je iemand Grrrr-andioos vindt HIER, beide voor €3,99.

Genoeg inspiratie lijkt me! Wie stuur jij wat liefdevols op het meest onverwachte moment en dus zonder aanleiding?